Ruimte voor POH’s GGZ in intervisiegroepen

Zoals bij velen bekend is er de mogelijkheid voor POH’s GGZ om deel te nemen aan intervisie met collega’s. Hierbij wordt in een ontspannen sfeer gewerkt en worden meerdere invalshoeken rondom een casus bekeken. Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar gekomen. Dus schijf je in of geef het door aan jouw POH-GGZ.

Over de intervisie

Deze intervisie wordt begeleid door Alike Machielsen-Visser, kaderhuisarts GGZ. De groepen komen zes keer per jaar bij elkaar, als het kan fysiek, in Oud-Zuilen. De bijeenkomsten zijn op vrijdagochtend van 9.00 – 11.00 uur (groep 1) en op donderdagavond van 19.45 – 21.55 uur (groep 2).
Centraal staat het dilemma dat de inbrenger zelf ervaart rondom het werken met een patiënt. Samen zoeken we naar verheldering en oplossingen, gebruik makend van de observaties en kennis van alle groepsleden.

Kosten

Voor praktijken die Ksyos/Therapieland gecontracteerd hebben, zijn er geen kosten aan de intervisie verbonden. Voor niet-gecontracteerde praktijken zijn er wel kosten aan verbonden.

Meer weten of aanmelden

Heb je interesse of wil je je aanmelden? Stuur dan een bericht naar Ella Benedictus via e.benedictus@regiozorgnu.nl.

Omdat wij POH’s GGZ niet altijd goed bereiken, stuur dit bericht vooral door aan de POH’s in jouw praktijk. 

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten