NUdigitaal

Gezocht: huisarts met affiniteit met innovatie en digitalisering

Met NUdigitaal zetten we de komende jaren fors in op digitalisering. Dit draagt bij aan toekomstbestendige zorg en meer werkplezier. Dat lukt alleen met betrokkenheid van mensen uit de praktijk. Daarom zoeken wij een huisarts met affiniteit met innovatie en digitalisering.

Als CMIO (Chief Medical Information Officer) ben je de schakel tussen digitalisering en huisartsenzorg. Je geeft mede richting aan de digitale koers van de huisartsenpraktijken in onze regio. Dit doe je in nauwe samenwerking met het team van RegiozorgNU. Verder word je lid van het landelijke CMIO-netwerk, waarin je kennis kunt uitwisselen met je collega-CMIO’s in de eerste lijn.

Lijkt het je wat om in deze rol de huisartsenzorg in de regio te helpen verbeteren? Neem dan contact op met Sam Siemssen, directeur RegiozorgNU. Het is een leuke en uitdagende functie waarin je veel invloed kunt uitoefenen op digitalisering binnen onze regio. Er is een opleidingsbudget beschikbaar. Vanzelfsprekend wordt je inzet (2-4 uur per week) vergoed.

Geplaatst in: NUdigitaal

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten