Nieuw bestuurslid ZorgNU

Pauline van den Broek is tijdens de Algemene Ledenvergadering van coöperatie ZorgNU op 8 februari 2022 benoemd als bestuurslid van ZorgNU.

Pauline is werkzaam als algemeen directeur bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra. Zij bekleedt daarnaast enkele nevenfuncties als voorzitter van de Raad van Toezicht van de regionale ondersteuningsorganisatie REOS in Leiden en als lid in de Raad van Toezicht bij Hospice Bardo en SBOH.

Voorheen was zij voorzitter van de Raad van Bestuur bij Bevolkingsonderzoek-zuid-west en heeft ze bij organisatieadviesbureau Berenschot B.V. gewerkt in de functie van managing director. Pauline heeft een achtergrond als Gezondheidswetenschapper en kennis en ervaring op gebied van besturing, governance en strategie.

Pauline van den Broek
Geplaatst in: ZorgNU

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten