Contract Ksyos Therapieland vernieuwd

RegiozorgNU vindt het belangrijk om haar pijlers op het gebied van blended care te blijven optimaliseren. Een van de grootste aanbieders van blended care voor GGZ-patiënten in Nederland is Ksyos. RegiozorgNU heeft kortgeleden de langlopende samenwerkingsafspraken met Ksyos efficiënter ingericht.

Wat verandert er voor bestaande klanten van Ksyos?

Voor bestaande klanten verandert er niets qua werkwijze en aanbod, maar er is wel een wijziging op de factuur, namelijk een kortingspercentage. Dit kortingspercentage werd volgens de oude afspraken via RegiozorgNU doorberekend aan de praktijk, maar met de hernieuwde afspraken is overeengekomen dat de korting direct vanuit Ksyos wordt inbegrepen in de kosten voor de praktijk.

Werkt jullie praktijk nog niet met Ksyos, maar wil je wel meer informatie?

Neem dan contact op met Ksyos via Lars van Baar, tel. 06 – 29341607 of stuur hem een mail en vraag naar de verschillende pakketten die RegiozorgNU met Ksyos heeft samengesteld.

  • Pakket 1: eHealth Therapieland
  • Pakket 2: Vragenlijsten en eHealth Therapieland
  • Pakket 3: Vragenlijsten, eHealth Therapieland en Consultatie

Meer informatie over Ksyos is te vinden op hun website. Naar de website.

Vragen?

Met vragen over het zorgprogramma GGZ kun je contact opnemen met Programmaleider Stephanie de Swart, s.deswart@regiozorgnu.nl.

Geplaatst in: GGZ, RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten