NUdigitaal

Nu aanmelden voor online trainingen VIPLive Samenwerken chronische zorg

Goed nieuws: vanaf 1 mei zijn er meer samenwerkingsmogelijkheden in VIPLive. Deze nieuwe functionaliteiten laten we je graag zien tijdens twee online trainingen VIPLive Samenwerken chronische zorg op dinsdag 24 mei van 17.00 tot 18.00 uur en op donderdag 16 juni van 17.00 tot 18.00 uur. Huisartsen, praktijkondersteuners en ketenpartners kunnen zich nu aanmelden.

Lees meer

Geplaatst in: NUdigitaal

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten