Win toegang voor Langerhanssymposium

Live vanuit Tivoli Vredenburg Utrecht vindt op dinsdag 21 juni 2022 de 18e editie van het Langerhanssymposium plaats. Het thema is: Diabetes van top tot teen. Als dank voor de prettige samenwerking stelt het bestuur van Langerhans aan RegiozorgNU een toegangsbewijs beschikbaar voor dit grote en goed gewaardeerde diabetesevent voor professionals. Dit toegangsbewijs verloten we graag onder de zorgverleners in onze regio. We verloten één kaart om live of online aanwezig te zijn. Dus vul je gegevens in en win!

Programma

Tien topsprekers houden onder leiding van kaderhuisarts Bas Houweling een inhoudelijk verhaal, waarna ze aan de tand worden gevoeld door onze gespreksleiders Tom van ’t Hek (oud hockeycoach en oud-huisarts) en Petra Dogger (diabetesverpleegkundige en bestuurslid Langerhans). Je kunt het symposium op locatie in Utrecht bijwonen, maar het programma online volgen vanuit huis of praktijk is ook mogelijk.

Maak kans

Maak kans op deze leerzame dag met verrassende intermezzo’s en vul hieronder je gegevens in. De loting vindt plaats op 28 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht.

Geen velden gevonden.

RegiozorgNU biedt in het najaar weer de bekende Langerhans Opvolgavond in-company aan. Hiervoor ontvang je deze zomer de uitnodiging via de nieuwsbrief en de mail.

Geplaatst in: Diabetes

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten