Winnaar Langerhanssymposium

De winnaar van het toegangsbewijs voor het Langerhanssymposium op 21 juni is bekend. Eind april is een officiële loting geweest en Wouter Verboon kwam als gelukkige winnaar uit de bus voor het kaartje dat RegiozorgNU kreeg van de Stichting Langerhans. Heb je niet gewonnen en wil je toch graag deelnemen? Kijk dan op de website van Langerhans.

RegiozorgNU biedt overigens in het najaar weer de bekende Langerhans-opvolgavond in-company aan. Hiervoor ontvang je deze zomer de uitnodiging via de nieuwsbrief en de mail.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten