Nu aanmelden scholing psychosociale zorg ongeneeslijk zieke patiënten

Hoe ga je als huisarts of POH-GGZ om met veelvoorkomende psychische klachten bij patiënten die geconfronteerd worden met een ernstige ziekte die mogelijk niet meer te genezen is? Denk hierbij aan angst, spanningsklachten, gevoelens van onzekerheid en machteloosheid. Het is niet altijd even makkelijk om hierover in gesprek te gaan. Daarom organiseert het netwerk GGZ van RegiozorgNU op woensdag 29 juni van 17.00 – 20.30 uur de scholing ‘Wat als iemand niet meer beter wordt?’

Vaak liggen aan psychische klachten zingevingsvragen ten grondslag, zoals: ‘Wat heeft mijn leven zo nog voor zin?’, ‘Ben ik anderen niet alleen maar tot last?’ Tijdens deze avond krijg je op een interactieve manier inzicht in de verschillende manieren waarop je zingevingsproblematiek kunt signaleren en hoe je de patiënt kunt ondersteunen. Kortom, een leerzame en interactieve avond.

Meer informatie en aanmelden

Geplaatst in: GGZ

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten