Nieuw: Werkbeschrijving programma kwetsbare ouderen

Het stappenplan kwetsbare ouderen is uitgebreid met een werkbeschrijving. In deze werkbeschrijving geven we per stap een procesbeschrijving voor POH en huisarts. Je vindt hier ook nuttige tips. De werkbeschrijving is bedoeld als hulpmiddel voor POH’s en huisartsen die starten met het programma kwetsbare ouderen én voor POH’s en huisartsen die meer willen weten over een of meer stappen.

Belangrijk om te weten: het stappenplan en de werkbeschrijving zijn een hulpmiddel, en geen doel op zich. Blijf vooral per patiënt kijken wat deze nodig heeft. Je kunt het stappenplan en de werkbeschrijving gebruiken om de zorg op maat in te richten in je praktijk.

Je vindt het stappenplan en de werkbeschrijving bij naslag: alle documenten op de pagina over ouderenzorg.

Heb je vragen over de werkbeschrijving? Mail deze dan naar Chellie Heijmans, praktijkconsulent.

Geplaatst in: Ouderenzorg

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten