Save the date: 14 december scholing Parkinson

Mensen met de ziekte van Parkinson hebben vaak al meer dan tien jaar niet-motorische klachten voordat de diagnose wordt gesteld. In de praktijk wordt de ziekte vaak pas laat herkend. Op 14 december organiseren we een scholing voor huisartsen en praktijkondersteuners waarin je meer leert over de herkenbaarheid en behandeling van Parkinson.

Meer informatie

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten