Scholing – juridische aspecten positie POH-GGZ in de huisartsenpraktijk

De functie van POH-GGZ in de huisartsenpraktijk is nog volop in ontwikkeling. Hoe zorg je als huisarts voor een goede positionering van de praktijkondersteuner GGZ? Op welke juridische aspecten van de samenwerking moet je letten? En voor de POH’s-GGZ: Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen de huisartsenpraktijk en wat kun je verwachten van de samenwerking met de huisarts?

Het netwerk GGZ van RegiozorgNU organiseert op dinsdag 18 oktober van 17.00 – 20.30 uur de tweede GGZ-gerelateerde scholing over de verantwoordelijkheden en grenzen in de samenwerking tussen POH-GGZ en huisarts. Deelnemers krijgen praktische tips aan de hand van casuïstiek en ervaringsuitwisseling en vergroten zij hun juridische kennis om de samenwerking tussen POH-GGZ en huisarts(en) te verbeteren en de risico’s op klachten te verkleinen.

Het belooft een interessante en interactieve avond te worden. Meld je snel aan!

Lees meer

Geplaatst in: GGZ

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten