Nu aanmelden voor Toekomstbestendige Huisartsenzorg 2023

Wil je ook in 2023 werken aan toekomstbestendige huisartsenzorg? Meld je dan uiterlijk 5 december aan. Voor 2023 stelt Zilveren Kruis weer €3,16 per ION beschikbaar. RegiozorgNU biedt ondersteuning en stelt een format plan van aanpak voor elke pijler beschikbaar.

We adviseren om deel te nemen aan maximaal één van de vier pijlers: 

Aanmelden

Mail de volgende gegevens naar Tesse Zwijnenburg:

  • de na(a)m(en) van de praktijk(en)
  • AGB-code(s) van de praktijk(en)
  • de naam en het e-mailadres van de contactpersoon

Er hoeft nog geen keuze gemaakt te worden voor een pijler. Deze kan ook nog in januari worden doorgeven.

Integraal zorgakkoord

Momenteel is in het Integraal Zorgakkoord ‘Meer tijd voor de patiënt’ opgenomen. Aan het einde van dit jaar komt een leidraad beschikbaar. Er wordt uitgezocht of dit effect heeft op het project van Toekomstbestendige Huisartsenzorg of dat dit een separaat project wordt.

Afronding 2022

Binnenkort loopt jaargang 2022 af. Houdt er rekening mee dat er documenten moeten worden ingeleverd over de voortgang. Deze afspraken staan vermeld in de geleverde formats. Lukt het niet om op tijd de gevraagde stukken aan te leveren? Neem dan contact op met Tesse Zwijnenburg om tot een gewenste oplossing te komen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tesse Zwijnenburg. Zij denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten