Overzicht onafhankelijke cliëntondersteuning

Het kan zinvol zijn een onafhankelijk cliëntondersteuner in te schakelen voor (kwetsbare) ouderen. Bijvoorbeeld als zij hulp nodig hebben bij het aanvragen van een Wlz-indicatie of bij het organiseren van zorg en ondersteuning.

Onafhankelijke cliëntondersteuning is er voor mensen met én zonder een Wlz-indicatie. Een onafhankelijk cliëntondersteuner is geen hulpverlener en staat los van een zorginstelling. De onafhankelijk cliëntadviseur wordt betaald door het zorgkantoor of de gemeente. Hieraan zijn voor de cliënt dus geen kosten verbonden.

We hebben informatie over de onafhankelijk cliëntadviseur op een rij gezet, mét een handig overzicht van de aanbieders in onze regio.

Naar het overzicht

Geplaatst in: Ouderenzorg

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten