Win een ticket voor ‘De Diabeteswereld Draait Door Talkshow’ van Stichting Langerhans

Op 23 november as (19.30-20.30 uur) zendt stichting Langerhans haar eerste live talkshow uit. ‘De Diabeteswereld Draait Door Talkshow’ wordt gepresenteerd door kaderhuisartsen en diabetesverpleegkundigen/POH, die vanuit hun jarenlange ervaring in de praktijk de experts aan tafel scherpe vragen stellen. Het publiek thuis kan vragen stellen via de chat. RegiozorgNU geeft hier 1 kaartje twv 30 euro voor weg!

Deze eerste uitzending gaat over de behandeling van obesitas. Een groeiend probleem in Nederland met een behoorlijk risico op het krijgen van diabetes. En er is veel over te doen in de media, met als gevolg dat patiënten zich melden bij de huisartspraktijk voor een pilletje.

Suzanne Bakker (kaderhuisarts diabetes) en Petra Dogger (diabetesverpleegkundige/POH) gaan in gesprek met drie experts:

  • Dr. Karen Freijer (algemeen manager bij Partnerschap Overgewicht Nederland): “Wat heeft de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) ons gebracht en hoe is deze in te zetten naast bariatrie of geneesmiddelen?”
  • Dr. Simon Nienhuijs (bariatrisch chirurg): “Leidt bariatrische chirurgie tot minder sterfte? En wanneer is het wel en wanneer niet een optie?”
  • Prof. Dr. Liesbeth van Rossum (internist en hoogleraar obesitas): “Heeft u zo’n pilletje om af te vallen voor me, dokter?”

Maak kans

Maak kans om deze eerste uitzending, rijk aan interessante sprekers, bij te wonen! Vul hieronder je gegevens in. De loting vindt plaats op 4 november. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Wil jij deze uitzending bijwonen, vanaf de bank? Vul dan hieronder je gegevens in.

Geen velden gevonden.
Geplaatst in: Diabetes

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten