15 maart: themabijeenkomst over werk en kanker

Bied jij eerstelijnszorg aan of heb je in het sociaal domein te maken met mensen die leven met kanker? Zet dan woensdagavond 15 maart 2023 alvast in je agenda. Het Netwerk Oncologische Zorg Noordwest-Utrecht van RegiozorgNU organiseert een bijeenkomst rond het thema ‘Werk en kanker’. Tijdens deze avond doe je kennis op en ontmoet je collega’s die ook werken met patiënten met kanker in onze regio. We hopen tijdens deze bijeenkomst ook de sociale kaart oncologie te kunnen presenteren.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor zorgverleners en professionals uit het sociaal domein uit de regio Noordwest-Utrecht die zorg bieden aan mensen met kanker buiten het ziekenhuis.

Meer informatie en aanmelden

Geplaatst in: Oncologie

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten