Kwaliteitskeurmerk voor Netwerk Oncologische Zorg

Het Netwerk Oncologische Zorg Noordwest-Utrecht van RegiozorgNU is door het Integraal Kankercentrum Nederland erkend als één van de oncologiezorgnetwerken van Nederland. Dit betekent dat wij in onze regio een volwaardig netwerk hebben van zorgverleners voor patiënten met kanker thuis. Binnen ons netwerk zijn professionals die zorg leveren aan patiënten met kanker thuis, zoals huisartsen, paramedici, psychosociaal zorgverleners en sociale voorzieningen verbonden. Ook is er een stevige connectie met het St. Antonius Ziekenhuis.

Er leven steeds meer mensen met kanker. Het draait bij oncologie niet langer alleen om de overleving, kwaliteit van leven is minstens zo belangrijk. Met het Netwerk Oncologische Zorg Noordwest-Utrecht streven we ernaar dat mensen met kanker in de regio toegang hebben tot goede zorg voor de gevolgen van kanker, waar het kan dichtbij huis en in eigen regie. In het startdocument van het netwerkvind vind je meer informatie over de doelstellingen, activiteiten en organisatie van het netwerk.

Geplaatst in: Oncologie

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten