Sociale kaart oncologiezorg voor de regio

Met de erkenning als volwaardig oncologienetwerk op zak, gaan we starten met een online sociale kaart. Het is de bedoeling alle professionals die in de regio Noordwest-Utrecht oncologische zorg bieden in kaart te brengen. Zo maken we voor de patiënt inzichtelijk welke professionals en organisaties zorg en ondersteuning leveren aan patiënten met kanker buiten het ziekenhuis. Ook professionals kunnen via deze sociale kaart makkelijk collega’s uit het regionale oncologienetwerk vinden.

De sociale kaart zal vindbaar worden via de website www.oncologiezorgnetwerken.nl. Deze website is ontwikkeld door het Integraal Kankercentrum Nederland en de Taskforce Cancer Survivorship Care. Op termijn ontstaat hier een landelijk dekkend netwerk van oncologienetwerken.

Aanmelden

Wil je zichtbaar zijn op de sociale kaart en je hebt je nog niet aangemeld? Stuur dan een bericht naar onconu@regiozorgnu.nl. Vraag ook aan je collega’s om dit te doen. Je wordt benaderd zodra we beginnen met het vullen van de kaart. In het startdocument van het Netwerk Oncologische Zorg Noordwest-Utrecht vind je de criteria die gelden voor professionals die zichtbaar willen zijn op de sociale kaart.

Geplaatst in: Oncologie

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten