Sociale kaart oncologiezorg voor de regio

Met de erkenning als volwaardig oncologienetwerk op zak, gaan we starten met een online sociale kaart. Het is de bedoeling alle professionals die in de regio Noordwest-Utrecht oncologische zorg bieden in kaart te brengen. Zo maken we voor de patiënt inzichtelijk welke professionals en organisaties zorg en ondersteuning leveren aan patiënten met kanker buiten het ziekenhuis. Ook professionals kunnen via deze sociale kaart makkelijk collega’s uit het regionale oncologienetwerk vinden.

De sociale kaart zal vindbaar worden via de website www.oncologiezorgnetwerken.nl. Deze website is ontwikkeld door het Integraal Kankercentrum Nederland en de Taskforce Cancer Survivorship Care. Op termijn ontstaat hier een landelijk dekkend netwerk van oncologienetwerken.

Aanmelden

Wil je zichtbaar zijn op de sociale kaart en je hebt je nog niet aangemeld? Stuur dan een bericht naar onconu@regiozorgnu.nl. Vraag ook aan je collega’s om dit te doen. Je wordt benaderd zodra we beginnen met het vullen van de kaart. In het startdocument van het Netwerk Oncologische Zorg Noordwest-Utrecht vind je de criteria die gelden voor professionals die zichtbaar willen zijn op de sociale kaart.

Geplaatst in: Oncologie

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten