Nu aanmelden voor sociale kaart oncologiezorg

Ben je (oedeem)fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, oncologieverpleegkundige, psycholoog/psychotherapeut of werk je in een sociale voorziening voor mensen met kanker en wil je vermeld worden in de online sociale kaart oncologie van de regio Noordwest-Utrecht? Meld je dan aan voor 30 januari 2023. Jouw gegevens kunnen dan meegenomen worden in de eerste versie van de sociale kaart die we presenteren tijdens de themabijeenkomst over werk en kanker op 15 maart 2023.

De sociale kaart is een handig hulpmiddel voor patiënten die op zoek zijn naar een zorgverlener dichtbij huis én voor professionals die op zoek zijn naar een collega. Op de sociale kaart zijn dan ook professionals en organisaties te vinden die zorg leveren aan mensen met kanker buiten het ziekenhuis.

De online sociale kaart wordt samengesteld door het Netwerk oncologische zorg Noordwest-Utrecht van RegiozorgNU. Het netwerk, en straks ook de sociale kaart, is te vinden op de website van Oncologiezorgnetwerken. Deze website is een initiatief van Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Taskforce Cancer Surviorship Care.

Aanmelden

  • Vul het aanmeldformulier in.
  • Stuur je foto en het logo van je bedrijf naar onconu@regiozorgnu.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en professie, zodat we de foto aan je aanmelding kunnen koppelen. Minimaal 512 x 5212 pixels. Een PNG-bestand heeft de voorkeur. Jpg kan eventueel ook.

Koppeling met verwijsgids kanker

De sociale kaart wordt gekoppeld met de verwijsgids kanker. Professionals die al in de verwijsgids staan, kunnen ervoor kiezen om hun gegevens te laten koppelen aan onze sociale kaart, zodat ze wijzigingen alleen aan de verwijsgids door hoeven te geven. Voor professionals die niet in de verwijsgids staan, hanteren we aanvullende criteria, zodat we zeker weten dat alle professionals in dit netwerk inderdaad expertise hebben. Naar de criteria.

Geplaatst in: Oncologie

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten