Nieuwe jaargang TBHZ 

De nieuwe jaargang van TBHZ is in gang. Meer dan veertig praktijken hebben gekozen voor een nieuwe pijler of starten een nieuw traject met een oude pijler. Mocht jij de keuze van de praktijk nog niet hebben doorgegeven, doe dit dan zo snel mogelijk bij projectleider TBHZ Tesse Zwijnenburg.  

Binnen het project ‘Meer tijd voor de patiënt’ (MTVDP) lijkt het kernelement ‘Het voeren van het goede gesprek’ erg op de pijler ‘Meer persoonsgerichte zorg’. Praktijken die dit jaar meedoen met deze pijler, hebben bericht gehad om na te denken over de mogelijkheid om de leergang over ‘het goede gesprek’ binnen MTVP te doen. Mocht je aan de slag willen gaan met meer persoonsgerichte zorg binnen TBHZ en heb je nog geen informatie over deze mogelijkheid gehad? Neem dan contact op met projectleider Tesse Zwijnenburg.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten