Protocollen ouderen Promedico-ASP en Medicom bijna klaar

De werkgroep ouderen heeft gewerkt aan het verbeteren van de invoervelden in het HIS om het ouderenprogramma beter te kunnen ondersteunen. Deze nieuwe protocollen ouderen voor Promedico-ASP en Medicom worden op dit moment getest in twee huisartsenpraktijken. Zodra deze klaar zijn voor algemeen gebruik, sturen we de praktijken met deze HIS’en een handleiding hoe zij deze invoervelden of protocollen aan kunnen zetten.

In de protocollen staan de items gebundeld die relevant zijn in een consult of visite in het programma kwetsbare ouderen. De protocollen zijn bedoeld als hulpmiddel. Je kunt ze gebruiken om een consult of visite makkelijker te registreren. Ook heb je in één oogopslag overzicht over wat er speelt rondom je patiënt. Het is niet nodig om alle items in het protocol in te vullen. Je kiest zelf wat voor deze patiënt op dit moment relevant is.

Geplaatst in: Ouderenzorg

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten