Win een gratis kaartje voor het Langerhanssymposium

RegiozorgNU verloot 1 kaartje voor het 19e Langerhanssymposium op 15 juni 2023. Het thema van dit symposium is door dik en dun.

Sommige patiënten grijpen adviezen met beide handen aan waardoor de diabetes in remissie komt, terwijl anderen het spreekuur bij voorkeur mijden. Wat doe je als de patiënt wel wil, maar een eetverslaving of een slechte slaap een optimale behandeling in de weg staat? Daarnaast veranderen inzichten continu. Maakt het uit of iemand heup- of buikvet heeft en is een SGLT2-remmer wel voor iedereen geschikt? Welke nieuwe middelen kunnen we in de (nabije) toekomst verwachten?

Tien sprekers houden onder leiding van kaderhuisarts Bas Houweling een inhoudelijk verhaal. Hierna worden zij aan de tand gevoeld door gespreksleiders Bas van de Goor (oud-volleyballer en voorzitter van de Bas van de Goor Foundation) en Jan Palmen (kaderhuisarts diabetes en HVZ). 

Inschrijvingen

De inschrijvingen zijn gesloten, de deelnemers zullen op korte termijn van ons bericht krijgen.

Geplaatst in: Diabetes

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten