Win een gratis kaartje voor het Langerhanssymposium

RegiozorgNU verloot 1 kaartje voor het 19e Langerhanssymposium op 15 juni 2023. Het thema van dit symposium is door dik en dun.

Sommige patiënten grijpen adviezen met beide handen aan waardoor de diabetes in remissie komt, terwijl anderen het spreekuur bij voorkeur mijden. Wat doe je als de patiënt wel wil, maar een eetverslaving of een slechte slaap een optimale behandeling in de weg staat? Daarnaast veranderen inzichten continu. Maakt het uit of iemand heup- of buikvet heeft en is een SGLT2-remmer wel voor iedereen geschikt? Welke nieuwe middelen kunnen we in de (nabije) toekomst verwachten?

Tien sprekers houden onder leiding van kaderhuisarts Bas Houweling een inhoudelijk verhaal. Hierna worden zij aan de tand gevoeld door gespreksleiders Bas van de Goor (oud-volleyballer en voorzitter van de Bas van de Goor Foundation) en Jan Palmen (kaderhuisarts diabetes en HVZ). 

Inschrijvingen

De inschrijvingen zijn gesloten, de deelnemers zullen op korte termijn van ons bericht krijgen.

Geplaatst in: Diabetes

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten