NUdigitaal

Aanmelden voor presentaties zes HIS-aanbieders

Nieuwsgierig naar wat er op HIS-gebied inmiddels allemaal mogelijk is? Wil je meepraten over de keuzes in het HIS-selectietraject in het kader van een mogelijke HIS-harmonisatie in onze regio? Meld je dan aan voor twee webinars op 21 maart en 29 maart a.s.

Tijdens deze webinars presenteren zes HIS-aanbieders zich. Huisartsen zijn hier via een NU-berichtspecial eind februari uitgebreid over geïnformeerd.

Inmiddels hebben meer dan vijftig belangstellenden zich aangemeld. Aanmelden kan nog. Naast huisartsen zijn uiteraard POH’s, assistentes en alle andere praktijkmedewerkers die met het HIS werken van harte welkom.

Meer lezen over het HIS-selectietraject
Aanmelden webinars

Geplaatst in: NUdigitaal

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten