Vanaf 1 april regionale controle lege EPD’s

Vanaf 1 april wordt weer regionaal gecontroleerd of voor patiënten binnen de ketenzorg in het afgelopen jaar in ieder geval een jaarconsult heeft plaatsgevonden. Praktijken waarbij patiënten bovengemiddeld veel onvolledige (lege) dossiers hebben binnen de programmatische zorg, ontvangen hierover een mail. Praktijken kunnen eenvoudig zelf een check doen op de onvolledige dossiers in het VIPlive-account.

Controleren onvolledige dossiers in VIPLive

  • Open VIPLive
  • Klik op Inzicht
  • Kies voor rapporten en kom in het volgende scherm

  • Vul In dit scherm bij Zoekterm het volgende in:  Lege
  • Vink het hokje aan voor inzicht lege dossiers.
  • Dan kun je het rapport aanvragen

Als je in het rapport klikt op de betreffende patiënt, zie je een overzicht van de behandelingen. Op deze manier wordt snel duidelijk of iemand in het betreffende jaar behandeld is en kan de patiënt gemakkelijk alsnog uitgenodigd worden. Als jaarlijkse behandelingen lastig te plannen zijn vanwege een no show bij de patiënt, dan adviseren we het no show schema van de branchevereniging Ineen te hanteren.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marian Verkerk, programmaleider zorgvernieuwing chronische zorg via m.verkerk@regiozorgnu.nl.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten