Challenge ‘Het andere gesprek’! Doe je ook mee?

In deze ‘week van de Positieve Gezondheid’ vinden heel veel activiteiten plaats voor en door bewoners in Utrecht Leidsche Rijn en omgeving. Extra bewustwording en goed voor jezelf zorgen, is de essentie. Leuk om ook als professionals hier aandacht aan te besteden. Daarom hebben we een challenge bedacht!
We dagen je uit om als praktijk zoveel mogelijk gesprekken te voeren met behulp van het spinnenwebgespreksmodel zodat meer patiënten een stap gaan zetten op iets wat ze belangrijk vinden. De praktijk met het hoogste aantal gesprekken wint een mooie prijs! Doe je ook mee? Geef je op via Sandra IJma, s.ijpma@regiozorgnu.nl. De uitdaging loopt vanaf 15 mei en duurt tot eind mei. Download hier alvast het gespreksformulier.
Kijk hier voor een filmpje over de challenge.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten