Denk mee over toekomstbestendige ouderenzorg

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we in de toekomst de groeiende zorgvraag van ouderen kunnen blijven beantwoorden? Tijdens de kick-off van het project ‘Toekomstbestendige zorg voor ouderen’ van Careyn, De Rijnhoven en RegiozorgNU kun je jouw ideeën en aandachtspunten over dit onderwerp inbrengen.

De kick-off vindt plaats op 19 juni aanstaande in Woerden, van 17.30 tot 20.30 uur. Iedereen is welkom, maar we vragen jullie om met tenminste één huisarts en praktijkondersteuner per hagro en één wijkverpleegkundige per thuiszorgteam van Careyn en De Rijnhoven aanwezig te zijn. Meer informatie over het project vind je in de samenvatting van het projectplan.

Meer informatie over de kick off en aanmelden

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten