NUdigitaal

Meet(N)Uzelf: start pilot

Twee praktijken van LRJG (Parkwijk en Leidsche Rijn Centrum) én twee praktijken uit Vinkeveen (De Beuk en de Heuvelink) starten eind mei met de pilot met intelligente telemonitoring voor patiënten met hoge bloeddruk. Binnen het project Meet(N)Uzelf is de keuze gevallen op het platform Viduet van leverancier Medicine Man.

Momenteel worden de benodigde koppelingen gerealiseerd. Ook worden de deelnemers aan de pilot getraind in het gebruik van het platform. 

De pilot loopt tot november van dit jaar en wordt wetenschappelijk geëvalueerd. Zowel de Academische Werkplaats Huisartsgeneeskunde als de Academische Werkplaats verpleegkunde werken mee aan deze evaluatie.

Meer informatie over Meet(N)Uzelf vind je hier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met projectleider Sanne van Delft.

Geplaatst in: NUdigitaal

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten