Jaarverslag 2022

Reflecterend op het jaar overheerst een gevoel van trots: 2022 was een succesvol jaar. We boekten goede resultaten op het gebied van ICT, ouderenzorg, chronische zorg en toekomstbestendige huisartsenzorg. Daarnaast hebben we een sterk opererende spoedpost neergezet die ook in tijden van crisis goede en betaalbare zorg levert. Dit is de verdienste van ons bijzondere team van medewerkers en de huisartsen die aan onze organisatie zijn verbonden.

Verkort jaarverslag

Lees in het verkort jaarverslag wat we samen hebben bereikt in 2022.

Dit verslag geeft een samenvatting van de belangrijkste activiteiten, resultaten en kengetallen van RegiozorgNU en SpoedzorgNU.

Meer informatie

De uitgebreide versie van het jaarverslag vind je hieronder:

Jaarverslag RegiozorgNU

Jaarverslag Spoedzorg

Kwaliteitsjaarverslag


Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten