NUdigitaal

Update selectietraject HIS

Het HIS-selectieteam heeft op 31 mei tijdens een webinar met zo’n twintig deelnemers uitgebreid stilgestaan bij het pakket van eisen (PvE) voor een nieuw gezamenlijk HIS. In het PvE worden ook alle vragen, wensen en eisen meegenomen die eerder zijn ingediend. Wil je de webinar (terug)zien, neem dan contact op met projectleider Sanne van Delft.

In juli worden de reacties van de zes leveranciers naast elkaar gelegd. Ook vinden nog enkele praktijkbezoeken en waar nodig verdiepingsgesprekken plaats. Praktijkhouders en -medewerkers kunnen uitgebreid kennismaken met de geselecteerde HIS’en tijdens een ‘HIS-proeverij’ op 20 september. Zorg dat je erbij bent. Uiteraard zijn naast huisartsen ook kritische assistentes en POH’s van harte welkom!

AANMELDEN HIS-PROEVERIJ

Geplaatst in: NUdigitaal

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten