NUdigitaal

HIS-proeverij naar 9 oktober

De HIS-proeverij is verplaatst van 20 september naar maandag 9 oktober. Van 17.30 – 21.00 uur kunnen huisartsen en praktijkmedewerkers op buitenplaats Kameryck in Kamerik kennismaken met de geselecteerde HIS’sen. De leveranciers presenteren hun systemen en uiteraard kan je ook zelf achter de knoppen gaan zitten.

Deelname is gratis, voor een lekkere maaltijd wordt gezorgd en natuurlijk is er gelegenheid om met je collega’s uit de regio na te praten onder het genot van een drankje. Vele collega’s hebben zich al aangemeld. Zorg dat je erbij bent!

AANMELDEN

Geplaatst in: NUdigitaal

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten