NUdigitaal

HIS-proeverij naar 9 oktober

De HIS-proeverij is verplaatst van 20 september naar maandag 9 oktober. Van 17.30 – 21.00 uur kunnen huisartsen en praktijkmedewerkers op buitenplaats Kameryck in Kamerik kennismaken met de geselecteerde HIS’sen. De leveranciers presenteren hun systemen en uiteraard kan je ook zelf achter de knoppen gaan zitten.

Deelname is gratis, voor een lekkere maaltijd wordt gezorgd en natuurlijk is er gelegenheid om met je collega’s uit de regio na te praten onder het genot van een drankje. Vele collega’s hebben zich al aangemeld. Zorg dat je erbij bent!

AANMELDEN

Geplaatst in: NUdigitaal

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

12 september 2023

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten. Stimuleringsregeling PaTz-startpakket Voor het starten van…

Lees verder

Spoedpost behaalt HKZ-certificaat

24 juli 2023

Onze huisartsenspoedpost is opnieuw officieel gecertificeerd voor de HKZ-norm Huisartsendienstenstructuren. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan enkele verbeterpunten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Iets waar we trots op mogen…

Lees verder

Meer nieuwsberichten