Stimuleringsregelingen palliatieve zorg

Er zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen beschikbaar in het palliatieve zorgdomein: het startpakket Palliatieve Zorg Thuis (PaTz) en een regeling voor de organisatie van inwonersbijeenkomsten.

Stimuleringsregeling PaTz-startpakket

Voor het starten van een nieuwe PaTz-groep (palliatieve zorg thuis) is een startpakket beschikbaar. Dit startpakket bevat o.a. een voorzitterscursus én een bijdrage van max € 825 voor het gebruik van het PaTz portaal en het ondersteunen van de eerste drie bijeenkomsten. Voorwaarden voor de subsidie zijn o.a. deelname door minimaal zes huisartsen en verpleegkundigen (zes in totaal) en een consulent palliatieve zorg. De eerste twee bijeenkomsten moeten plaatsvinden vóór 15 december.
Meer informatie en aanmelden

Stimuleringsregeling inwonersbijeenkomsten palliatieve zorg

Vanuit het nationaal programma palliatieve zorg is er een stimuleringsregeling voor het organiseren van bijeenkomsten over palliatieve zorg voor inwoners. Denk hierbij aan ‘Café doodgewoon’ of ‘In gesprek met de burger/Weet u wat u wilt’? Voor de organisatie van deze bijeenkomsten is een bijdrage van € 500 euro beschikbaar. Aanvragen kan tot 29 september 14 uur. De bijeenkomst moet nog dit jaar plaatsvinden.
Meer informatie

Geplaatst in: Oncologie, Ouderenzorg

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten