NUgroen

NUGroen kalenderchallenge

Het is tijd voor de eerste NUGroen-kalenderchallenge. Werk aan duurzaamheid en win een mooie prijs! In oktober is het thema ‘Ontdek je lekje’. We gaan energie besparen. Misschien trek je elke werkdag de stekkers uit het stopcontact, investeer je in zonnepanelen of stapt je praktijk over op een duurzame energieleverancier?

Wat je ook gaat aanpakken: kies een onderwerp, maak er een creatieve foto van en stuur deze naar groenehuisarts@regiozorgnu.nl. Ook als je praktijk niet meedoet aan het NUGroen-project kun je meedoen met de challenge. Misschien wordt jouw praktijk wel de winnaar. Let er svp op dat de mensen op de foto akkoord zijn met publicatie op onze website en in het volgende NUbericht. We ontvangen de foto graag vóór 24 oktober.

Meer over NUGroen en de duurzaamheidstips voor de herfst

Geplaatst in: NUGroen

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten