Werkgroep ggz bezoekt huisartsenpraktijken

In november en december bezoeken Annemarie Pucks (POH-GGZ) en Doortje Boshuizen (programmaleider ggz) huisartsenpraktijken om nog beter te horen wat de ervaringen zijn met ggz in de huisartsenpraktijk. Beiden zijn lid van de werkgroep ggz van RegiozorgNU.

De gesprekken duren 45 tot 60 minuten en vinden plaats met de praktijkondersteuner ggz van elke praktijk. Een huisarts van de praktijk wordt gevraagd om minimaal 10 minuten aan te sluiten.
De werkgroep ggz is benieuwd hoe POH’s-ggz en huisartsen de samenwerking met partners in de ggz en sociaal domein ervaren en welke verbetermogelijkheden zij zien. Ook wisselt ze graag van gedachten over de wijze waarop praktijken door de werkgroep ggz ondersteund willen worden en deelt ze het huidige ondersteuniningsaanbod.

Helene Hartig, managementassistent RegiozorgNU, belt elke praktijk om een afspraak in te plannen. Praktijken mogen haar ook zelf benaderen voor het inplannen van een afspraak. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend op 06-53644710.

Geplaatst in: GGZ

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten