Wies Vermin in dienst als Medisch Manager Spoedpost

Wies Vermin komt per 15 februari 2024 bij onze spoedpost in dienst. Als medisch manager wordt zij verantwoordelijk voor het medisch-inhoudelijke beleid van de spoedpost en zal zij toezicht houden op de correcte uitvoering en bewaking daarvan. Zij zal hierbij nauw optrekken met de directie.

Wies is op dit moment werkzaam als huisarts en als locatiemanager bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra. Velen van jullie kennen haar. Zij zal haar werkzaamheden als huisarts combineren met haar functie als medisch manager.

We zijn bijzonder blij met de komst van Wies. Met haar halen we een ervaren huisarts in dienst die ons verder zal helpen met de professionalisering van onze Spoedpost. Bij deze heten we Wies alvast welkom.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten