Nieuwe huisstijl voor RegiozorgNU

We starten het nieuwe jaar met een opgefriste huisstijl. De komende maanden krijgen al onze communicatiemiddelen een nieuw logo en aangepaste vormgeving. Deze vernieuwde uitstraling weerspiegelt niet alleen het huidige karakter van ons bedrijf, maar ook onze toekomstige ambities.

In opdracht van aangesloten huisartsen verbeteren en vernieuwen we samen de eerstelijnszorg, spoedzorg en chronische zorg. Zodat inwoners van Noordwest-Utrecht ook in de toekomst verzekerd zijn van goede zorg. Persoonlijk, toegankelijk, met het accent op eigen regie, preventie en gezond gedrag. We kunnen de zorg alleen toekomstbestendig maken als we de handen ineenslaan. Ons nieuwe logo symboliseert de verbinding en samenwerking tussen alle betrokken partners.

Eind maart zullen wij ook een nieuwe website lanceren, die overzichtelijker weergeeft waar wij voor staan en welke diensten wij bieden.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten