Online Kick-off OPEN

Het eerste grote online event van RegiozorgNU: de OPEN kick-off. Daar wilt u bij zijn! Met collega’s sparren over deze nieuwe manier van werken en live antwoord krijgen op al uw vragen? Dat kan tijdens de online interactieve OPEN kick-off op dinsdag 23 juni 2020 van 17.30 tot 19.30 uur.

Deze avond wordt u extra goed voorbereid op de online inzage. Hoe werkt het? Wat betekent dit straks in de praktijk? Hoe bereid ik mij voor samen met mijn praktijkteam? Op deze en andere vraagstukken gaan we uitgebreid in. Ook wordt u geïnspireerd door voorbeelden uit praktijken die al ervaring met online inzage hebben. En tenslotte is er nog een motiverende afsluiter.

Programma

17.30 Inleiding door uw host; Stijn de Ruijter, huisarts
17.35 Waarom OPEN?
17.50 Praktijkervaringen met online inzage; Henk Schers, huisarts
18.10 Workshopronde op maat met uw eigen portaal of PGO
18.40 Omdenken Clinic; Berthold Gunster
19.20 De toekomst ligt OPEN
19.30 Einde

Accreditatie

Accreditatie voor deze scholing is toegekend voor 2 punten voor huisartsen (ABC1), praktijkondersteuners (NVvPO, V&VN) en assistenten (KABIZ).

Bent u deelnemer aan het OPEN programma?

Heeft u zich ingeschreven voor het OPEN programma? Dan is het verplicht om deze scholing te volgen met minimaal een huisarts, een praktijkondersteuner, een assistent en een praktijkmanager per gecontracteerde praktijk. Uiteraard zijn meerdere praktijkmedewerkers welkom en nog beter om straks goed voorbereid te zijn!
Het is ook leuk om deze geaccrediteerde bijeenkomst op uw praktijk te volgen met uw collega’s. Let op dat u zich aanmeldt om de kick-off te kunnen volgen, dan ontvangt u vooraf een link naar de bijeenkomst.

Aanmelden

Meld u aan via onderstaand inschrijfformulier. Hier kunt u zich ook alvast aanmelden voor de deelsessies. Voor aanvang van de online kick-off ontvangt u een bericht van ons met de link naar de bijeenkomst. U kunt deze kick-off dan gemakkelijk thuis (of vanaf uw praktijk) via uw computer volgen.

Graag tot 23 juni.

Wilt u meer over OPEN lezen? Bekijk dan de laatste editie van de Online inzage Special.