Nieuwjaarsbijeenkomst St. Antonius Utrecht

Het St. Antonius ziekenhuis heet u donderdag 11 januari 2018 vanaf 17.30 uur van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst in het St. Antonius Utrecht.

2017 was voor het St. Antonius een jaar vol veranderingen. Veranderingen die u ook gemerkt heeft: de fusie tussen Zuwe Hofpoort en het St. Antonius, de overgang naar het nieuwe EPD en de uitbreiding van zorg op de locatie Utrecht. Dit laatste betreft onder andere de bouw van het geboortecentrum van St. Antonius Geboortezorg, de nieuwe Intensive Care en de verpleegafdelingen, waaronder een orthogeriatrische afdeling. Het St. Antonius ziekenhuis is trots op deze uitbreidingen in Utrecht en laten deze graag zien. De specialisten ontvangen u dan ook graag op 11 januari om u rond te leiden over hun afdeling.

Programma

17.30 uur Rondleiding St. Antonius Geboortezorg, IC en afdeling Orthogeriatrie
18.15 uur Onder het genot van een borrel met finger food speeddaten met specialisten van alle vakgroepen over actuele thema’s binnen de gezondheidszorg. De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, Soestwetering 1.

RSVP

Wilt u laten weten of u deze avond aanwezig bent? Dat kan door een mail te sturen naar huisarts@antoniusziekenhuis.nl of te bellen met Marieke Verlaat, T 06 – 231 517 13 of Nienke Spithoven T 06 – 122 379 10. U ontvangt een bevestiging per e-mail met daarin aanvullende informatie.

Voor nu alvast fijne feestdagen en graag tot donderdag 11 januari 2018.

St. Antonius Ziekenhuis,

Prof.dr. Douwe Biesma, Voorzitter Raad van Bestuur
Dr. Peter Go, Voorzitter Stafbestuur