Online nascholing ‘Alcohol- en/of tabaksafhankelijkheid’

Wij nodigen je graag uit voor de virtuele nascholing ‘Alcohol- en/of tabaksafhankelijkheid’. Tijdens deze scholing geeft docente Trudi Tromp-Beelen je inzichten over alcohol- en/of tabaksafhankelijkheid.

Inhoud

Tijdens deze nascholing leer je onder andere welke negatieve effecten roken heeft op longaandoeningen en tegen welke andere kwalijke gevolgen jouw patiënten kunnen aanlopen. Ook worden handvatten gegeven hoe te
stoppen met roken. De presentatie richt zich niet alleen op patiënten met longaandoeningen, zodat je de geleerde inzichten ook spreekkamer breed kunt gebruiken.

Docent

De docente van deze nascholing is mevrouw Trudi Tromp-Beelen.
Zij is jarenlang als verslavingsarts aan de Jellinek kliniek in Amsterdam verbonden geweest.

Programma

  • 18.00 uur Welkom
  • 18.10 uur Nascholing “Alcohol en tabaksafhankelijkheid” door Trudi Tromp-Beelen
  • 19.40 uur Koffie/thee pauze
  • 20.00 uur Vervolg nascholing
  • 21.30 uur Einde nascholing

Doelgroep

Deze nascholing is bestemd voor huisartsen en praktijkondersteuners van RegiozorgNU. De inhoud is specifiek voor deze doelgroep bestemd en inhoudelijk goedgekeurd. Het is dan ook niet toegestaan dat anderen dan bovengenoemden aan deze nascholing deelnemen.

Accreditatie

Er wordt door RegiozorgNU accreditatie aangevraagd.

Kosten

Aan deze nascholing zijn geen kosten verbonden. De spreker wordt aangeboden door sponsor AstraZeneca.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier. Enkele dagen voor aanvang van de scholing ontvang je per e-mail de link voor de ZOOM meeting. Wij adviseren je die via Google Chrome te openen.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Woortman, scholing@regiozorgnu.nl, 030-20 29 110 of met Marjolijn Kleinbergen-Sytsema, AstraZeneca via 06-23 34 3904.

Helaas is de scholing - Alochol en Tabaksverslaving vol. Wilt u op de reservelijst geplaatst worden? Stuur dan een bericht aan scholing@regiozorgnu.nl.