Opvolgavond Langerhans 

Heeft u zich al ingeschreven voor de opvolgavond Langerhans? Op 6 juni aanstaande bent u van harte welkom.

Nieuwste inzichten diabeteszorg

Deze vanuit de Dihag en Langerhans ontwikkelde diabetes scholing, bevat altijd de nieuwste inzichten op het gebied van diabeteszorg in de eerste lijn. Hierbij staat de actuele, casuïstiek op het gebied van complexe dagcurves centraal. We gaan nader in op de obese diabetespatiënt die insuline afhankelijk is. Wat is wijsheid Insuline, GLP-1 of Bariatrische chirurgie? Ook is er aandacht voor de implicaties van insuline gebruik binnen de spoedeisende zorg en behandeling van diabetes in een palliatieve of terminale situatie. Daarnaast mogen de onderwerpen “sterk fluctuerende dagcurves” en “streefwaarden op oudere leeftijd” uiteraard niet ontbreken.

Voorlopig programma

17.00 – 17.30 uur Ontvangst
17.30 – 18.30 uur Actuele ontwikkelingen Algemeen
18.30 – 19.30 uur Casuïstiek
19.30 – 19.45 uur Pauze
19.45 – 20.45 uur Ontwikkelingen specifieke patiëntengroepen
20.45 – 21.15 uur Casuïstiek

Casus inbrengen

Indien u vooraf eigen casuïstiek wilt inbrengen dan kunt u deze graag tijdig, tot maximaal één week voor de cursusdatum, aanleveren. U kunt per e-mail een casus sturen naar casus@langerhans.com met een duidelijke vermelding van naam en cursuslocatie via het casusformulier. U wordt dringend verzocht voor de in te brengen casus gebruik te maken van dit formulier.

Doelgroep

Praktijkteam DM.

Accreditatie

Voor deze scholing is accreditatie aangevraagd.

Kosten

Indien u deelnemer bent aan de DBC DM keten of nog wenst aan te sluiten in de loop van het jaar 2017, dan betaalt KetenzorgNU de nascholingskosten van €150,- per persoon.

Aanmelden

Schrijf u in via onderstaand formulier.