Juridische aspecten van de positie van de POH-GGZ in de huisartsenpraktijk

De functie van POH-GGZ in de huisartsenpraktijk is nog volop in ontwikkeling. Hoe zorg je als huisarts voor een goede positionering van de praktijkondersteuner GGZ? Op welke juridische aspecten van de samenwerking moet je letten? En voor de POH’s-GGZ: Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen de huisartsenpraktijk en wat kun je verwachten van de samenwerking met de huisarts?

Verantwoordelijkheden en grenzen samenwerking

Het netwerk GGZ van RegiozorgNU organiseert op dinsdag 18 oktober van 17.00 – 20.30 uur de tweede GGZ-gerelateerde scholing over de verantwoordelijkheden en grenzen in de samenwerking tussen POH-GGZ en huisarts. Je krijgt deze avond praktische tips aan de hand van casuïstiek en ervaringsuitwisseling en vergroot hiermee je juridische kennis om de samenwerking tussen POH-GGZ en huisarts(en) te verbeteren en de risico’s op klachten te verkleinen. Het belooft een interessante en interactieve avond te worden. Meld je snel aan!

Programma

17.00 uur Ontvangst met lichte maaltijd
17.30 uur Start programma
20.30 uur Einde

Docenten

Deze scholing wordt gegeven door twee trainers: Ietje de Vries (Kaderhuisarts GGZ in Friesland) en Kees Wallis (Sportpsycholoog en jurist in Amsterdam). Zij zijn verbonden aan de LHV Academie en geven deze training landelijk.

Doelgroep

Huisartsen en POH-GGZ.

Accreditatie

Accreditatie is toegekend voor huisartsen en POH-GGZ voor 3 punten.

Locatie

Je bent van harte welkom bij RegiozorgNU, Atoomweg 50 in Utrecht.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier.

Geen velden gevonden.