Scholing – Alcohol en Tabaksverslaving – GEANNULEERD – Wordt digitaal aangeboden

RegiozorgNU organiseert, in samenwerking met AstraZeneca, de nascholing ‘Alcohol en Tabaksverslaving’ op dinsdag 14 april van 18.00 tot 21.15 uur.

Programma

Onder leiding van senior verslavingsarts mevrouw P.G. Tromp-Beelen, expert op het gebied van alcohol en tabaksverslaving, wordt u een leerzaam en praktisch programma aangeboden. U leert onder andere welke negatieve effecten roken heeft op longaandoeningen en tegen welke andere kwalijke gevolgen uw patiënten kunnen aanlopen. Ook worden handvatten gegeven hoe te stoppen met roken. De presentatie richt zich niet alleen op patiënten met longaandoeningen, zodat u de geleerde inzichten ook spreekkamer breed kunt gebruiken.

  • 17.30 uur Ontvangst met een lichte maaltijd
  • 18.00 uur Nascholing “Alcohol en tabaksafhankelijkheid”, Trudi Tromp-Beelen
  • 19.30 uur Koffie/thee pauze
  • 19.45 uur Vervolg nascholing
  • 21.15 uur Einde nascholing

 

Docent

Spreekster van deze nascholing is mevrouw Trudi Tromp-Beelen. Zij is jarenlang als verslavingsarts aan de Jellinek kliniek in Amsterdam verbonden geweest.

Accreditatie

Voor deze nascholing is voor 3 uur accreditatie aangevraagd door AstraZeneca voor 3 punten bij de ABC1, de NVvPO, de VSR en de V&VN. Aan deze nascholing zijn ook door het Kwaliteitsregister ‘Stop met roken’ twee accreditatiepunten toegekend.

Locatie

RegiozorgNU, Atoomweg 50, 3584 AB in Utrecht.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.

Helaas is de scholing - Alochol en Tabaksverslaving vol. Wilt u op de reservelijst geplaatst worden? Stuur dan een bericht aan scholing@regiozorgnu.nl.