Waarnemersevent ‘Huisarts en Duurzaamheid’

De laatste jaren wordt in onze regio steeds meer samengewerkt tussen praktijkhouders en waarnemend huisartsen. Wij vinden het de hoogste tijd om elkaar beter te leren kennen. Daarom organiseert de huisartsencoöperatie ZorgNU in samenwerking met RegiozorgNU een event voor zowel de vaste artsen als de waarnemers die regelmatig in onze regio werkzaam zijn. Thema is duurzaamheid. We hebben een aantal inspirerende sprekers uitgenodigd. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Sprekers
Diederik Gommers, IC-arts bij het Erasmus MC, is een warm pleitbezorger van verduurzaming van de zorg in Nederland. Hij praat je bij over over kansen en mogelijkheden. Diana Lucassen, huisarts in Vinkeveen en CMIO bij RegiozorgNU, vertelt over hoe je je praktijk kunt vergroenen. Wat kun je zelf snel realiseren? Laat je inspireren!

Ontmoet elkaar
We weten van een aantal waarnemers dat zij op zoek zijn naar een praktijk in onze regio én dat er praktijkhouders zijn die op niet al te lange termijn hun praktijk willen overdragen. Dé kans om met elkaar in contact te komen en kennis met elkaar te maken.

Accreditatie is in aanvraag. De toegang is gratis.

Wanneer

Donderdag 16 maart 2023, 15.00 – 20.00 uur

Locatie

Kasteel De Haar, Kasteellaan 1, Haarzuilens (route).

Programma

14.30 uur – Inloop
15.00 uur – Welkom
15.15 uur – ‘Duurzaamheid in de zorg’ door Diederik Gommers, IC-arts bij het Erasmus MC
15.45 uur – Pauze
16.00 uur – ‘De Groene huisartsenpraktijk’ door Diana Lucassen, huisarts in Vinkeveen/CMIO RegiozorgNU
17.00 uur – Ludiek intermezzo
17.15 uur – Meet & Greet
18.15 uur – Diner
20.00 uur – Einde

Aanmelden

Kom je ook? Meld je dan voor 10 maart aan via deze link.