Webinar – Managementrapportages in VIPLive

Sinds 1 januari werkt iedereen in de regio met VIPLive. Heb je vragen over de managementrapportages in VIPLive? Hiervoor is een online webinar te bekijken van VIPLive voor POH’s en praktijkmanagers. 

Webinar 8 februari 

Het webinar over de managementrapportages is reeds door VIPLive opgenomen. Als je je aanmeldt via onderstaande aanmeldlink, ontvang je direct de link naar het webinar. Je kunt dit webinar terugkijken wanneer het je uitkomt. Op maandag 8 februari van 12.00 – 13.00 uur is er vervolgens een online vragenuurtje. Hier kun je vrijblijvend je vragen stellen over het webinar of over VIPLive vragen stellen. Fase 1 van de overgang naar VIPLive wordt hiermee afgesloten. 

Aanmelden

Meld je via onderstaand aanmeldingsformulier aan en je krijgt automatisch de links toegestuurd naar het webinar en de naar het online vragenuurtje op 8 februari. 

Vragen? 

Heb je vragen over VIPLive die niet kunnen wachten tot 8 februari? Maak dan gebruik van de VIPLive en Calculus helpdesk. De helpdesk is bereikbaar via het rechtstreekse nummer: 088-528 10 60. Met deze helpdesk krijg je de meest snelle reactie op jouw vragen. Heb je vragen voor de regio? Neem dan contact op met Helga Koelemij via h.koelemij@regiozorgnu.nl.  

Graag tot 8 februari.