Nu de zogenaamde meetwaardenconsulten meer en meer plaatsmaken voor Persoonsgerichte zorg en Zelfmanagement Ondersteuning in onze regio is een nieuwe structuur hiervoor welkom. De mindshift van reguliere ketenzorg naar Het Nieuwe Zorgwerken (HNZW) heeft de meeste kans van slagen als u als team dezelfde visie hierop heeft. Daarom heeft RegiozorgNU twee incompany scholingen geselecteerd waarbij dit een belangrijk onderdeel is.

Onderstaande scholingen hebben hun effectiviteit bewezen in proeftuinen en onderzoek. RegiozorgNU heeft aan de ontwikkeling van de scholing ‘Professionele effectiviteit in persoonsgerichte zorg’ bijgedragen met feedback vanuit de pilotlocaties. Daarnaast is er de scholing van de UMC Utrecht Academie. Deze scholing biedt een interessante en gevalideerde spreekuur structuur.

 • NHG Scholing: Professionele effectiviteit in persoonsgerichte zorg. Samen beslissen, het hoe en waarom. Deze scholing wordt nu ook landelijk ingezet door Ineen.
  Meld uw praktijk hier vrijblijvend aan voor de NHG Scholing. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Scholing UMC Utrecht Academie: Zelfmanagement gaat niet vanzelf, maar kun je leren.
  Meld uw praktijk hier vrijblijvend aan voor de Zelfmanagement scholing. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Teamscholing Positieve Gezondheid – In company
  Wil je Positieve Gezondheid inzetten als je zorgvragers begeleidt? Dan is het fijn als je van tevoren kunt ervaren hoe je aan het nieuwe gezondheidsconcept vorm en inhoud kan geven. Dat effect is nog groter als anderen met je meedenken over de vragen die je tussentijds tegenkomt. Volg daarom de Basismodule ‘Werken met Positieve Gezondheid’ bij iPH. In de Basismodule doe je ervaring op in het werken met het concept Positieve Gezondheid. Ook ontwikkel je je eigen stijl om Positieve Gezondheid een plek te geven in je dagelijkse praktijk. Als actieve deelnemer ontvang je na afloop een certificaat als bewijs van deelname van het Institute for Positive Health.
  Meld uw praktijk hier vrijblijvend aan voor de Teamscholing Positieve Gezondheid. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de scholingen? Neem dan contact op met Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl.

TERUG NAAR DE MENUKAART HNZW