SpoedzorgNU en RegiozorgNU zijn huisartsenorganisaties in de provincie Noordwest-Utrecht en beiden onderdeel van de huisartsencoöperatie ZorgNU. SpoedzorgNU is verantwoordelijk voor de acute zorg in de ANW en exploiteert de Spoedpost Noordwest-Utrecht in Leidsche Rijn. RegiozorgNU is de regionale organisatie in Noordwest-Utrecht voor een krachtige eerstelijnszorg. Het doel van RegiozorgNU is de organisatie van integrale zorg in de regio met optimale afstemming in wijk- en regiogebonden zorgprogramma’s. De regio-organisatie ondersteunt daarbij de eerstelijnszorgverleners in de regio en de wijken bij de organisatie en implementatie. Innovatie en samenwerking zijn belangrijke uitgangspunten. Het resultaat? Kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg zijn dichtbij de patiënt met optimale mogelijkheden voor eigen regie en verantwoordelijkheid.

Wij zijn op zoek naar een:

Assistent Controller

(28-32 uur per week)

Ben jij een Junior/Assistent Controller die op zoek is naar een leuke informele werkgever waar veel ruimte is om door te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een assistent controller die naast het financiële aspect (maand-periodieke rapportage rapportages en ondersteunen bij jaarrekeningen, btw-aangiftes & salarisadministratie) ook een sparringpartner voor de collega’s kan zijn. Door een groei binnen de organisatie is een goed financieel beleid en beheer van belang. Samen met de manager finance en control draag je zorg voor de planning- en control cyclus.

Wat ga je doen?

  • Je gaat de financiële administratie beheren en verwerken. Hierbij moet je denken aan crediteuren, debiteuren, salarisadministratie en grootboek. Je gaat met alle taken proactief te werk en hierbij signaleer je fouten en deze corrigeer je op eigen initiatief. Je biedt ondersteuning bij de jaarrekeningen, de maandelijkse afsluitingen en de voorbereiding van periodieke rapportages.
  • Je geeft ondersteuning aan je manager waardoor je dichterbij de directie staat en je expertise zo uitbreidt.
  • Het betreft een breed takenpakket waardoor je je allround kunt ontwikkelen in de werkzaamheden behorend bij een controller.

Wie ben jij?

Een vakvrouw/man die gewend is om zaken snel en goed op te pakken, flexibel is en gevoel heeft voor verhoudingen en prioriteiten. Heb je ervaring met Exact Online? Nog beter! Verder:

  • heb je 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als Junior/Assistent Controller,
  • heb je een afgeronde hbo opleiding in de financiële richting,
  • ben je een initiatiefnemer, accuraat en beschikt over een probleemoplossend (analytisch) vermogen;
  • heb je veel kennis van Excel.

Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wat biedt RegiozorgNU/SpoedzorgNU jou?

  • Salaris conform CAO huisartsenzorg
  • Een dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband

Enthousiast geworden?

Herken jij je in bovenstaande functiebeschrijving en wil je deel uitmaken van een innovatie en ambitieuze organisatie met een team van bevlogen collega’s? Stuur dan je CV en motivatie vóór 1 juli 2021 naar hr@spoedzorgnu.nl, ter attentie van Esther Schouten, HR adviseur. Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Esther Schouten via 06-304 650 44 of e.schouten@spoedzorgnu.nl.