Junior Triagist

minimaal 4 uur/week tijdens ANW-uren
Spoedpost Noordwest Utrecht (Leidsche Rijn)

Ben jij medisch student en zoek je een baan waarin jouw medische kennis goed van pas komt? Word junior triagist op onze spoedpost (huisartsenpost) in Leidsche Rijn en draag jouw steentje bij aan de huisartsenspoedzorg in deze regio!

Tijdens avonden, nachten, weekenden en op feestdagen verzorgen wij op de spoedpost de huisartsenspoedzorg voor inwoners van de regio Noordwest Utrecht. Als junior triagist ben jij het eerste aanspreekpunt voor patiënten die bellen met een (spoed)hulpvraag. Feitelijk ben je de ogen en oren van de dienstdoende huisartsen. Verantwoordelijk werk dus, waarbij je patiëntvriendelijkheid, patiëntveiligheid en collegialiteit hoog in het vaandel hebt staan. Het spoedeisende karakter maakt het werk bovendien enorm dynamisch: het tempo ligt hoog en geen dag is hetzelfde.

Wat ga je doen?

Jij bepaalt de urgentie van de hulpvraag van patiënten die bellen. In dat ene telefoongesprek weet jij de situatie te doorgronden en de juiste acties in gang te zetten. Hiervoor gebruik je de Nederlandse Triage Standaard en de NHG Triagewijzer. Je plant consulten en visites in bij de huisartsen en zorgt voor goede registratie van de telefonische consulten. Ook geef je, waar van toepassing, zorgadviezen aan patiënten. En terwijl je de gesprekken zelfstandig afhandelt weet je je altijd verzekerd van de steun van de dienstdoende (regie-)artsen, collega-triagisten en chauffeurs. Samen zorgen we ervoor dat de patiënt bij spoed in juiste handen is.

Om jou klaar te stomen voor deze functie start je met een opleiding van twee dagdelen plus een e-learning. Daarna volgt een inwerkperiode waarin een ervaren triagist jou wegwijs maakt op de post en samen met jou gesprekken afhandelt en nabespreekt. Gaat dat goed? Dan kan je zelfstandig aan de slag.

Wij

  • bieden een goed salaris dat past bij de zwaarte van de functie. Daar komt nog een toeslag bovenop: 150% op feestdagen, 50% tijdens nacht- en weekenddiensten en 30% tijdens avonddiensten.
  • zien graag dat jij je ontwikkelt. We bieden je daarom opleidingen onder werktijd en als je dat leuk vindt kun je deelnemen aan projecten en werkgroepen.
  • werken met een gedreven en enthousiast team en zorgen voor een prettige sfeer.
  • weten dat hier geen dag hetzelfde is en garanderen jou afwisseling, uitdaging en ontwikkeling.

Jij

  • studeert al (minimaal) 4 jaar Geneeskunde en bent gestart met je co-schappen.
  • kunt en wilt minimaal 4 uur per week werken tijdens de avond, nacht, weekenden en op feestdagen.
  • werkt zelfstandig, bent positief en blijft kalm als het druk is.
  • kunt goed luisteren en weet om te gaan met uiteenlopende vragen en situaties.
  • beheerst de Nederlandse taal.

Enthousiast geworden?

We kunnen ons voorstellen dat je direct wilt solliciteren op deze bijzondere studentenbaan. Twijfel niet langer en stuur een (korte) motivatiebrief en je cv naar Esther Schouten, HR adviseur (hr@spoedzorgnu.nl).

Wil je graag nog iets meer weten over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Caro Goudriaan, teammanager a.i., via telefoonnummer 06 401 080 87 (bereikbaar tijdens kantooruren). Zij zal met plezier al je vragen beantwoorden.