SpoedzorgNU is een huisartsenorganisatie in de regio Noordwest Utrecht waarin 80 praktijken en gezondheidscentra samenwerken. SpoedzorgNU biedt huisartsenzorg tijdens avond-, nacht-, en weekenden op de Spoedpost Noordwest Utrecht en streeft naar naadloze aansluiting op de huisartsen dagzorg en op zorg die ketenpartners in de acute zorg leveren.

Teammanager HAP
SpoedzorgNU

( 24 uur per week)

Ben jij een ervaren manager in de zorg (het liefst met ervaring in de spoedzorg) en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een zorgorganisatie met betrokken en leuke collega’s en ben je beschikbaar voor minimaal 24 uur? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Samen met je collega teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor het functioneren van de Spoedpost en verdeel je de aandachtsgebieden en taken die bij deze functie horen en vervang je elkaar bij afwezigheid.

Er is een sterk team van triagisten die goed weten wat ze willen en waar ze voor staan. Jij helpt de triagisten hierbij door niet te vertellen wat ze moeten doen (want ze verstaan hun vak), maar door naast ze te gaan staan, overstijgend te denken en waar nodig bij te sturen.

Je weet door het stellen van de juiste vragen het beste uit de medewerkers te halen en weet de triagisten met humor en enthousiasme mee te krijgen. Je houdt je o.a. bezig met het ontwikkelen en implementeren van operationeel beleid voor het team én je faciliteert de triagisten zodanig dat ze volgens de afgesproken doelstellingen, missie en visie doelmatig en kwalitatief kunnen functioneren. Je houdt je bezig met ontwikkelingen en efficiëntiemogelijkheden en houdt daarbij altijd het belang van de patiënt in het oog. Onze patiënten staan altijd centraal.

Wie ben jij?

We hebben als team goed nagedacht over welke eigenschappen/ vaardigheden onze nieuwe teammanagers moeten beschikken. We verwelkomen jou graag wanneer je o.a.:

 • Minimaal 5 jaar ervaring hebt in een managementfunctie (het liefst binnen een huisartsen- of spoedpost) in een soortgelijke functie;
 • Beschikt bij voorkeur over HBO werk- en relevante aanvullende trainingen en cursussen hebt gevolgd;
 • Gewend bent om leiding te geven op een coachende wijze;
 • Toegankelijk en benaderbaar bent;
 • Ten alle tijden overzicht bewaart en stressbestendig bent;
 • Communicatief zeer vaardig bent en je mondeling goed weet uit te drukken;
 • Betrouwbaar en integer bent;
 • Collegiaal en een teamplayer bent en gewend bent om samen te werken;
 • Van nature altijd zoekt naar verbetermogelijkheden en nooit tevreden bent met een status quo;
 • Kunt omgaan met weerstand en je oplossingsgericht bent.

Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wat biedt SpoedzorgNU jou?

Naast een écht uitdagende functie in een dynamische omgeving bieden we je goede arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris conform CAO huisartsenzorg
 • Een dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband

Waar kom je te werken?

Als teammanager werk je binnen het team van de Spoedpost Noordwest Utrecht te Leidsche Rijn, gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Op de Spoedpost doen huisartsen, die bij de Spoedpost zijn aangesloten, bij toerbeurt dienst. De organisatie SpoedzorgNu kent een directeur, een medisch directeur, staf (HR, kwaliteit, management assistent) triagisten en twee managers. Als teammanager geef je direct leiding aan een groot team van zo’n 50 triagisten. Je legt direct verantwoording af aan de directie (algemeen directeur & medisch directeur).

Enthousiast geworden?

Bekijk de vacature en stuur je CV en motivatie vóór 1 augustus naar hr@spoedzorgnu.nl, ter attentie van Esther Schouten, HR adviseur. Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Esther Schouten via 06-304 650 44 of e.schouten@spoedzorgnu.nl.