Wanneer u ouder bent, meer dan één (chronische) ziekte heeft en kwetsbaarder wordt, vraagt dit om speciale zorg. We noemen dat ook wel complexe ouderenzorg. Daarnaast heeft u vaak ook meer behoefte aan begeleiding en zorg bij eenzaamheid, mobiliteit en welzijn. Problemen die elkaar versterken en die kwetsbaarheid kunnen versterken. Daarom hebben we overeenkomsten gesloten tussen Altrecht en het St. Antonius ziekenhuis.

Hoe wij helpen

Wij regelen de samenwerking tussen alle zorgverleners die bij uw zorg betrokken zijn. Zoals uw huisarts, de wijkverpleging, uw mantelzorgers en de specialist ouderengeneeskundige. Dat doen we bijvoorbeeld met het Individueel Zorg Plan (IZP) voor uw mantelzorgers, in overleg met u en de zorgverlener. Uw mantelzorger kan u dan ook op afstand volgen. Daarnaast ondersteunen wij het MultiDisciplinair Overleg (MDO), waarin uw zorgplan met alle zorgverleners wordt besproken.

Om na te lezen

Om verder door te klikken

Vind uw zorgverlener

Binnenkort verschijnt hier een kaartje waarin u meteen ziet welke zorgverleners in de regio u kunnen helpen bij de ouderenzorg.