Hoe wij helpen

Om zoveel mogelijk zorgverleners samen te laten bijdragen aan betere artrosezorg, zijn we gestart met een aantal ‘proeftuinen’. Dit zijn locaties waar we de effecten van de artrosezorg zichtbaar maken door artrosepatiënten en zorgprofessionals met elkaar in contact te brengen rond hun zorgproces. Dit geeft een basis om te blijven leren en verbeteren. We focussen ons op de samenwerking tussen zorgverleners én met mensen met artrose zelf: want het startpunt van kwaliteitsverbetering is de patiënt zelf.

Website pak-artrose-aan.nl

Bewegen is enorm belangrijk bij artrose! Om de inwoner hierover te informeren en te inspireren is de website pak-artrose-aan.nl gelanceerd.
Ons doel: meer informatie over artrose en het belang van beweging bij artrose. De website www.pak-artrose-aan.nl is tot stand gekomen in samenwerking met diverse zorgverleners (orthopeden, reumatoloog, huisartsen en fysiotherapeuten).

Doelgroep: zowel mensen met beginnende artrose als voor mensen die al jarenlang artrose hebben. Op de site is informatie gebundeld en in combinatie met tips en ervaringsverhalen biedt het ook veel inspiratie. Een mooi steuntje in de rug! De website is niet bedoeld om diagnoses te stellen, maar om mensen bekend te maken met artroseklachten en om de boodschap ‘blijf bewegen’ verder te verspreiden.

Pak artrose aan in jouw praktijk

Wil je als zorgverlener een pakket ontvangen met flyers, posters, stickers en social media-uitingen om deze boodschap binnen jouw praktijk te verspreiden? Deze ontvang je gratis! Stuur een bericht naar pakartroseaan@regiozorgnu.nl en wij sturen het je toe.